Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΤΕΝΤΕΣ ΓΚΟΓΚΑΣ > Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

πρωτοπόροι στον τομέα των συστημάτων σκίασης και της τενταςΤΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ

Η εταιρεία τεντών, ”ΤΕΝΤΕΣ ΓΚΟΓΚΑΣ” εξειδικεύεται 30 χρόνια στις τέντες και στο χώρο της ηλιοπροστασίας, κατασκευής τέντας, αρχικά σαν τεντοποιϊα και μετ’ έπειτα σ’ όλα τα συστήματα σκίασης. Όλες οι τεντες και τα συστήματα σκίασης που κατασκευάζονται από την εταιρεία μας διαθέτουν εγγύηση καλής λειτουργίας και αντοχής. Ο ιδρυτής της εταιρείας, Γκόγκας Ηλίας, ξεκίνησε με μεγάλες φιλοδοξίες, με όρεξη για δουλειά και με το σκεπτικό να προσφέρει στην πελατεία αυτό ακριβώς που θα ήθελε και ο ίδιος αν ήταν πελάτης, δηλαδή γρήγορη εξυπηρέτηση, συνέπεια στο χρόνο τοποθέτησης, υπευθυνότητα στο χώρο εργασίας και καλές τιμές.

Σας προσφέρουμε τέντες, τέντες με βραχίονες, τέντες με κασέτα, τέντες κούρμπες, πέργκολα,  εναλλασόμενες λωρίδες  για να επιλέξετε τις τεντες που σας ταιριάζουν καλύτερα.

Τοποθετούμε τέντες με κλασικά συστήματα, με σίδερα λευκά, αλουμινίου και με αυτοματισμούς.

Σήμερα ύστερα από 30 χρόνια στον χώρο μπορούμε να υπερηφανευόμαστε ότι είμαστε πρωτοπόροι στον τομέα των συστημάτων σκίασης και της τέντας μας και ο αρχικός σκοπός επετεύχθει στο έπακρο. Σας καλούμε και θα χαρούμε να συνεργαστείτε μαζί μας, να μας γνωρίσετε και να είστε σίγουροι ότι από την εταιρεία, ”ΤΕΝΤΕΣ ΓΚΟΓΚΑΣ” , θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι για όλα τα συστήματα σκίασης και τέντες, στοιχείο που αποτελεί και την βασική αρχή της εταιρείας μας.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 513 86 57